Bezorging & Levertijden

 
Bestellen  vanaf 75 Euro ZONDER verzendkosten !

Alle bestellingen worden bij je thuisbezorgd. U kunt kiezen voor POST NL of DHL. 
Afhankelijk van het type product en gewicht wordt je bestelling per briefpost of per pakket verstuurd.

Je kunt ook ervoor kiezen om het bij een dicht in je buurt afhaalpunt te laten bezorgen. Dan kies jezelf wanneer je het daar ophaalt. Doe dat wel binnen 7 dagen, anders wordt het pakket teruggestuurd en betaal je opnieuw verzendkosten.

 
 

Gemakkelijke brievenbusverpakkingen

Brievenbusverpakkingen passen meestal door de brievenbus en hiervoor hoef je dus niet speciaal thuis te blijven. De brievenbuszending krijgt net als een pakketje een track & trace code, hiermee kan je je bestelling eenvoudig volgen. Mocht het zo zijn dat het toch niet door de brievenbus past dan ontvang je de bestelling gewoon via de pakketbezorger.

 

Voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis

Bestellingen binnen Nederland op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn worden doorgaans de volgende werkdag aangeboden door PostNL of DHL op het door jou gekozen verzendadres.  Bestellingen die op werkdagen na 17.00 uur geplaatst zijn worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

 

Vanuit het buitenland bestellen

Bestellingen die buiten Nederland & België op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans na 2 – 3 werkdagen bij je aangeboden door onze vaste vervoerder PostNL. Bestellingen die op werkdagen ná 17.00 uur geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.
Inuk Naturals is ten alle tijden afhankelijk van het desbetreffende postorderbedrijf. Indien je jouw bestelling niet binnen 2 – 3 dagen hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Aangepaste levertijden feestdagen

Wij proberen samen met PostNL tijdig alle bestellingen op tijd te bezorgen na de feestdagen.
Aangepaste levertijden Feestdagen 2020:

Besteld op: Verwachte levertijd:
5 december vóór 15.30 uur Bezorging op of na 6 december
24 december vóór 15.00 uur Bezorging op of na 27 december
25 december Bezorging op of na 28 december
26 december Bezorging op of na 28 december
31 december vóór 15.00 uur Bezorging op of na 2 januari 2020
 

PostNL of DHL afhaal-locatie

Bij pakketbezorgingen is het mogelijk om een PostN of DHL afhaal-locatie te selecteren. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces. Dit is tevens ook mogelijk bij briefpost zendingen maar deze kunnen door de brievenbus bezorgd worden dus is het niet nodig om thuis te zijn. Deze kunnen gewoon naar het huisadres worden verzonden.

Jouw zending volgen via Track & Trace

Indien de bestelling wordt verstuurd als pakket kun je het pakket eenvoudig volgen. Je krijgt een e-mail met daarin een track & trace code van het desbetreffende postorderbedrijf.
Bekijk de actuele status van je bestelling via PostNL. Klik hieronder op één van de onderstaande bezorgers.

Zendingen Nederland, België & Buitenland

Bekijk PostNL Track & Trace